ΕΡΓΟΣΚΑΛ

Η εταιρεία ΕΡΓΟΣΚΑΛ ιδρύθηκε το 2008 στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2008 στην πόλη των Ιωαννίνων και δραστηριοποιείται στην ενοικίαση σκαλωσιών, κάδων απορριμμάτων και μπαζών. Απασχολεί 5-10 άτομα ανάλογα με το μέγεθος των έργων που αναλαμβάνει.

Οι σκαλωσιές μας με πιστοποίηση του οίκου MJ GERUST εγγυούνται άριστες κατασκευές και διεκπεραίωση οποιουδήποτε μεγέθους έργου. Αφήστε πάνω μας την υπεύθυνη διαχείριση των απορριμμάτων σας με συνέπεια και κυρίως οικονομικά! Καλέστε μας για να σας δώσουμε την ασυναγώνιστη προσφορά μας. Μοναδικός μας στόχος να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την τιμή αλλά και το αποτέλεσμα.

Η ΕΡΓΟΣΚΑΛ είναι μια σύγχρονη εταιρία ενοικίασης σκαλωσιών. Η προσφορά των υπηρεσιών μας είναι βασισμένη στη σωστή εξυπηρέτηση πελατών, που μαζί με έμπειρα συνεργεία και σε προσιτές τιμές τόσο σε ιδιώτες, όσο και επαγγελματίες συνθέτουν τις υψηλές προδιαγραφές μας.

Η άριστη αξιολόγηση υλικών και ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και η προσωπική μέριμνα των ανθρώπων της εταιρείας «ΕΡΓΟΣΚΑΛ» είναι τα συστατικά που φέρουν εις πέρας οποιοδήποτε έργο σας, όσο μεγάλο και δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Χρησιμοποιούμαι κυρίως ξύλινα μαδέρια με μεταλλικά τελειώματα ή μεταλλικά μαδέρια και τρύπες στην άκρη ώστε να παρέχεται μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια. Με την πιστοποίηση του οίκου MJ GERUST θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την τιμή αλλά και το αποτέλεσμα.